Αποκριάτικο πάρτι 2015

Εκτύπωση PDF

Για ακόμα μία χρονιά τα παιδιά χόρεψαν στος ρυθμούς της μουσικής, έπαιξαν και διασκέδασαν με τους κλόουν στο αποκριάτικο πάρτι μας στις 14 Φεβρουαρίου. 

Τα δώρα της λαχειοφόρου έφεραν χαμόγελα σε πρόσωπα μεγάλων και μικρών, ενώ ο ακόμα και ο μπουφές ήταν ένα στολίδι στην αποκριάτικη αίθουσα. 

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, γονείς και εκπαιδευτικούς καθώς και όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση του πάρτι. Καλές απόκριες και καλή σαρακοστή!

 

Κοπή πίτας 2015

Εκτύπωση PDF

Την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συλλόγου σε γνωστή καφετέρια της Πεύκης. Με την παρουσία τους μας τίμησαν πολλοί εκπαιδευτικοί, γονείς καθώς και μαθητές του σχολείου μας.              

              

Απονομή αναμνηστικών στη ΣΤ τάξη

Εκτύπωση PDF
 
Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος ο Σύλλογος Γονέων ετοίμασε αναμνηστικά για τους μαθητές της έκτης τάξης που αποχαιρετούν το σχολείο μας.  Ένας πάπυρος, ένα βραχιόλι και το dvd που γυρίστηκε στις τάξεις δόθηκαν από τα μέλη του Συλλόγου τη μέρα της τελικής γιορτής, ενώ το λεύκωμα που μοιράστηκε στις τάξεις έχει ήδη αρχίσει να γεμίζει με αφιερώσεις και ανεκτίμητες στιγμές της μαθητικής ζωής. Με χρηματική συνεισφορά από το ταμείο του Συλλόγου, γονείς ανέλαβαν να τυπώσουν μοναδικά μπλουζάκια τα οποία έδωσαν στα παιδιά.

 

Καλοκαιρινή γιορτή 11 Ιουνίου 2014

Εκτύπωση PDF

Ακόμα μία σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μετά το τέλος της γιορτής που είχαν οργανώσει οι εκπαιδευτικοί και παρουσίασαν τα παιδιά, ο σύλλογος γονεών είχε ετοιμάσει τις δικές του εκπλήξεις. Γονείς και παιδιά απόλαυσαν ζέστο σουβλάκι και ξεφάντωσαν με ωραία μουσική, πολύ χορό και... μπουγελώματα. Κι εκεί που όλοι διασκέδαζαν, ο ουρανός φωτίστηκε από πολύχρωμα βεγγαλικά, κάνοντας μικρούς και μεγάλους να τα απολαύσουν και να θαυμάσουν το μοναδικό θέαμα.

Περισσότερα...

Αποκριάτικος χορός του Συλλόγου

Εκτύπωση PDF

Ο αποκριάτικος χορός του Συλλόγου Γονέων του  σχολείου μας έλαβε χώρα και φέτος ...

Περισσότερα...