Εκτύπωση PDF

Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λυκόβρυσης

 logotipo1

 

 

 

Με τη δημιουργία του δικτυακού τόπου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λυκόβρυσης έχουμε στόχο να προσφέρουμε άμεση και υπεύθυνη ενημέρωση για όλες τις δράσεις και εκδηλώσεις σε παιδαγωγικό, διδακτικό και κοινωνικό επίπεδο του σχολείου μας.

Επίσης, στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να δείτε χρήσιμο εκπαιδευτικό υλικό, παρουσιάσεις και εργασίες μαθητών, εκπαιδευτικές εφαρμογές, όπως επίσης και σημαντικές ανακοινώσεις και ηλεκτρονικά έντυπα του σχολείου.

Στο δαιδαλώδη χώρο του διαδικτύου ευελπιστούμε να δώσουμε τη δυνατότητα στους μαθητές μας και τους γονείς τους να πλοηγηθούν με ασφάλεια ώστε αφενός να ανακαλύψουν τον πλούτο της πληροφόρησης μέσω χρήσιμων συνδέσμων και αφετέρου να αποκτήσουν ένα σημείο συνάντησης με ένα χώρο όπου έμαθαν τα πρώτα τους γράμματα και δημιούργησαν τις πρώτες τους φιλίες.

Ο εν λόγω ιστότοπος δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2011, μέχρι και σήμερα ανανεώνεται καθημερινά απο όλο το υπέυθυνο προσωπικό και τον σύλλογο γονέων, είτε στη δομή του είτε με απλές αναρτήσεις αντίστοιχα.

Δημιουργοί και υπεύθυνοι της ιστοσελίδας του  1ου Δημοτικού Σχολείου Λυκόβρυσης είναι ο κ. Βασιλείου Γεώργιος και ο Δρ. Νάσσης Παντελής. 

 

Ο Διευθυντής                    Ο Υποδιευθυντής            Οι Εκπαιδευτικοί      Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων          

Νάσσης Παντελής, PhD   Γιαννικόπουλος Χρήστος


Share:Facebook!