Ανακοίνωση

Εκτύπωση PDF

logotipo1caption

Σ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα του σχολείου μέχρι την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου έχει διαμορφωθεί ως εξής:

  • Την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου του 1ου τριμήνου για τις τάξεις Γ΄, Δ΄, Ε΄, και Στ΄, ενώ για τις τάξεις Α΄ και Β΄ θα γίνει ενημέρωση των γονέων. Την ημέρα αυτή το ολοήμερο πρόγραμμα θα λειτουργήσει κανονικά.
  • Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου οι μαθητές και οι μαθήτριες της Α΄ τάξης θα παρουσιάσουν το θεατρικό δρώμενο “Νύχτα Χριστουγέννων”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες των τμημάτων της Α΄ τάξης και ως εκ τούτου αδυνατούμε να φιλοξενήσουμε και άλλους γονείς πέραν αυτών των παιδιών της Α΄ τάξης. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.
  • Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου το ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου θα λειτουργήσει κανονικά. Τα μαθήματα μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων θα ξεκινήσουν κανονικά στις 8 Ιανουαρίου.

Πιο σημαντική από οποιεσδήποτε εορταστικές εκδηλώσεις, είναι η προσπάθεια καλλιέργειας στα παιδιά μας πνεύματος αλληλεγγύης και αγάπης για τους ανθρώπους γύρω μας, ιδιαίτερα για όσους ζουν κάτω από δύσκολες συνθήκες. Θα θέλαμε λοιπόν να σας παρακαλέσουμε να συμβάλλετε στην προσπάθεια να συγκεντρωθούν τρόφιμα που θα μοιραστούν σε όσους έχουν ανάγκη (κοινωνικό παντοπωλείο και γεύματα αγάπης της ενορίας). Καλό θα ήταν η προσπάθεια αυτή να στηριχθεί και μετά τις γιορτές (θερμή παράκληση για την προσφορά ειδών με δυνατότητα διατήρησης για μεγάλο χρονικό διάστημα). Το σχολείο θα βρίσκεται πάντα εδώ, κύτταρο της τοπικής κοινωνίας, σύμμαχος και αρωγός σε παρόμοιες πρωτοβουλίες. 

Ευχόμαστε σε όλους σας καλές γιορτές με υγεία. 

Για το Σύλλογο Διδασκόντων

Ο Διευθυντής                                          

Παντελής Νάσσης, PhD

 

Πιο 


Share:Facebook!