Εορταστικές εκδηλώσεις 28ης Οκτωβρίου

Εκτύπωση PDF

logotipo1caption

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

το πρόγραμμα του εορτασμού της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου έχει διαμορφωθεί ως εξής:

    • Η γιορτή για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης την Πέμπτη 27.10.2016 (09:00). Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο σχολείο ή στο Πνευματικό Κέντρο και μετά τη γιορτή (περίπου στις 10:15) θα αποχωρήσουν με ευθύνη την γονέων τους.
    • Η σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα προσέλθουν στη γιορτή με την ενδυμασία της παρέλασης.
    • Στην παρέλαση θα λάβουν μέρος οι μαθητές και οι μαθήτριες των Ε΄ και Στ΄ τάξεων του σχολείου. Η συμμετοχή των μαθητών στην παρέλαση είναι υποχρεωτική. Όλοι όσοι συμμετέχουν στην παρέλαση (ώρα έναρξης 12:00) θα συγκεντρωθούν στη Λ. Ειρήνης απέναντι από την είσοδο του 1ου Λυκείου Πεύκης στις 11:30. Με τη λήξη της παρέλασης οι γονείς θα πρέπει να βρίσκονται στη διασταύρωση της Λ. Ειρήνης με τη Δημοκρατίας (έξω από το κατάστημα της Vodafone) για να παραλάβουν τα παιδιά.
    • Την 28η Οκτωβρίου η σημαιοφόρος, οι παραστάτες και η μαθήτρια που θα καταθέσει το στεφάνι θα προσέλθουν στο χώρο του σχολείου στις 09:15 για να παραστούν στη δοξολογία. Μετά τη δοξολογία και την κατάθεση στεφάνου θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων τους για το χώρο της παρέλασης στη Λ. Ειρήνης. 
    •  Επίσημη ενδυμασία για την παρέλαση: Αγόρια: Λευκό πουκάμισο, μπλε πουλόβερ με V, μπλε παντελόνι (εναλλακτικά σκούρο τζην σε καμία περίπτωση ξεβαμμένο) και σκούρα παπούτσια. Κορίτσια: Λευκό πουκάμισο, μπλε πουλόβερ με V, καλσόν στο χρώμα του δέρματος, μπλε φούστα και σκούρα παπούτσια.

 

Με εκτίμηση

Για το Σύλλογο Διδασκόντων

Ο Διευθυντής                                         

Παντελής Νάσσης, PhD       

 

 

Share:Facebook!