Εορταστικές εκδηλώσεις 28ης Οκτωβρίου

Εκτύπωση PDF

logotipo1caption

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες σας ενημερώνουμε ότι:σας ενημερώνουμε ότι:

  • η εορταστική εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Λυκόβρυσης την Παρασκευή 27.10.2017 (09:00). Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στο Πνευματικό Κέντρο και μετά τη γιορτή (περίπου στις 10:15) θα αποχωρήσουν με ευθύνη την γονέων τους. Την ημέρα αυτή δεν θα λειτουργήσει το ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου.
  • στην παρέλαση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Λυκόβρυση επί της οδού Αγ. Βαρβάρας με ώρα έναρξης 10:35, θα λάβουν μέρος οι μαθητές και οι μαθήτριες των Ε΄ και Στ΄ τάξεων του σχολείου. Η συμμετοχή των μαθητών/τριών στην παρέλαση είναι υποχρεωτική. Όλοι όσοι συμμετέχουν στην παρέλαση θα συγκεντρωθούν στο σχολείο στις 10:15. Το σημείο τερματισμού της παρέλασης και παραλαβής των μαθητών/τριών είναι επί της οδού Λήμνου.
  • το  Σάββατο 28 Οκτωβρίου ο σημαιοφόρος, οι παραστάτες και η μαθήτρια που θα καταθέσει το στεφάνι θα προσέλθουν στο χώρο του σχολείου στις 09:15 για να παραστούν στη δοξολογία και την κατάθεση στεφάνου.
  • επίσημη ενδυμασία για την παρέλαση:
  • Αγόρια: Λευκό πουκάμισο, μπλε πουλόβερ με V, μπλε παντελόνι (εναλλακτικά σκούρο τζην σε καμία περίπτωση ξεβαμμένο) και σκούρα παπούτσια. Κορίτσια: Λευκό πουκάμισο, μπλε πουλόβερ με V, καλσόν στο χρώμα του δέρματος, μπλε φούστα και σκούρα παπούτσια.

Με εκτίμηση

Για το Σύλλογο Διδασκόντων

Ο Διευθυντής                                         

Παντελής Νάσσης, PhD       

 

 

Share:Facebook!